nieuws van de Reggehoeve

18 juli 2016 : Maandag t/m Vrijdag

Reggehoeve's Zomerkamp.. bijna vol!

Voor wie een weekje tussen de paarden wel ziet zitten.. 

Maandag 18 Juli t/m vrijdag 22 Juli 2016 (€300,- aanbetaling €100,-)                                                                                                                 

Tijdens de ponykamp week zijn er dressuur-, spring- & crosstrainingen. Ga je heerlijk met de paarden & pony’s het bos in en is er vrijdag een echte FNRS wedstrijd waar de ouders naar mogen komen kijken!  Als het mooi weer is wordt er natuurlijk veel gezwommen in de grote vijver of het zwembad, verder doen we veel spelletjes en zijn er ’s avonds altijd leuke dingen te doen, als een griezeltocht, BBQ bij het kampvuur. Als er tussendoor een beetje tijd is, oefenen we voor de bonte avond! En we organiseren een schoonheidswedstrijd “Pimp je Pony”. Diegenen die de pony het mooiste versierd hebben krijgen een prijs! Natuurlijkzorgen we voor onze verzorgpony’s of –paarden, voeren we ze, zorgen we dat ze een schone stal hebben. We slapen gezellig met z’n allen in een grote tent in de wei (dit is goed voor elkaar zodat het zelfs als het regent niet nat en koud wordt). En we eten 3x daags in de gezellige kantine, heb je een allergie of ben je vegetarisch houden we daar natuurlijk rekening mee! Dit kun je op het inschrijfformulier aangeven. De hele week worden vele mooie foto’s genomen. Eind van de week krijgt iedereen nog een leuke herinnering zodat de week nooit meer vergeten zal worden! Als je wil zien hoe leuk onze ponykampen zullen zijn kan je de video kijken.

Tijdens de zomerkampen hebben dekinderen een fiets nodig. Als het niet mogelijk is een eigen fiets mee te nemen kunnen jullie voor 25 euro/week een fiets bij ons huren. Geef dit a.u.b. bij het inschrijven aan. 

Eigen paard of pony mag gratis mee (staat ’s nachts in de wei, wanneer deze ’s nachts op stal moet staan kun je vragen naar de mogelijkheden, s.v.p. ontwormen 2 weken voor aanvang van het zomerkamp)

Vooropgave, het inschrijfformulier a.u.b. invullen en aan ons doorsturen per mail.


Het kamp is voor ruiters van 7 t/m 17 jaar. Voor de ponykampen in de zomerweken moet je minimaal een jaar rijervaring hebben en ook kunnengalopperen, je wordt naar ervaring en leeftijd ingedeeld in groepen. Heb je nog niet zoveel ervaring kun je contact opnemen voor de mogelijkheden.


De aanbetaling moet a.u.b. gedaan worden voordat of als het inschrijfformulier wordt doorgestuurd. De aanmeldingen worden definitief indiende aanbetaling ontvangen is. Het tijdstip van de aanbetaling geldt als volgorde van boeking.


Zodra we de aanbetaling ontvangen hebben sturen we de bevestiging van de inschrijving naar het e-mailadres in het inschrijfformulier. In de bevestiging staat ook het restant bedrag en wanneer het bedrag betaald zou moeten worden.


Maar wacht niet te lang, want VOL = VOL! Aanmeldingen per telefoon of zonderformulier naar onze email-adressen worden helaas niet in behandeling genomen –a.u.b. alleen met het inschrijfformulier aanmelden.


Als er 1 1/2 maand voor begin van een kamp nog geen 10 aanmeldingenzijn, kan het kamp afgezegd worden – maar hier gaan we niet van uit!


Rond 2 weken voor begin van het kamp krijgt iedereen nog een info mail met alle belangrijke gegevens en wat er meegenomen dient te worden.


Algemene voorwaardenponykampen


Rijden met een cap is ten alle tijden verplicht!!   Rijden is op eigen risico!

Reggehoeve is niet aansprakelijk voor schade, vermissing en/of letsel aan personen, paarden en/of materiele zaken (zoals auto's, telefoons, kleding, camera's e.d.).

De aanbetaling moet gedaan worden voordat het inschrijfformulier wordt doorgestuurd. De aanmeldingen worden definitief indien de aanbetaling ontvangen is. Het tijdstip van de aanbetaling geldt als volgorde van boeking.

Helaas krijgt u bij afzegging van het ponykamp, wat de reden ook is, we maken hiervoor helaas geen uitzonderingen, uw (aan)betaling niet in geld terug. Als u langer dan 3 weken van tevoren afzegt, mag u het aan ons betaalde geld wel opmaken aan een ander ponykamp in datzelfde jaar en/of het gebruiken voor lessen of buitenritten, wel allemaal voor 1 januari van het volgend jaar. Bij afzegging korter dan 3 weken voordat het kamp begint, bent u helaas uw geld kwijt.

 

Zonder tegenbericht gaan ouders akkoord met het plaatsen van foto’s die deze week gemaakt worden van de deelnemers op verschillende sites, zoals bv onze eigen site of voor ander promotie materiaal.


We sturen geen kleding of andere eigendommen terug als de kinderen na het kamp iets achter laten.

 

 
Extra informatie