Manege

Iedere dag valt er iets te leren...

Paard- en ponyrijden is geen dag hetzelfde! Het werken met levende wezens is aantrekkelijk maar soms ook gecompliceerd. Ieder paard is immers anders in karakter, houding en beweging. Hierdoor stopt uw hippische opleiding nooit...

Manege de Reggehoeve richt zich in uw opleiding op de disciplines dressuur en springen. Wij hebben zowel paarden als pony's die geschikt zijn voor beginnende tot gevorderde ruiters, op recreatief en wedstrijd niveau. Voor de gevorderde ruiters zijn er verschillende KWPN paarden en friezen beschikbaar die voorheen actief in de sport uitgebracht zijn en vanzelfsprekend zijn er voor de kinderen de allerliefste pony's!

Reggehoeve is aangesloten bij de overkoepelende organisatie van paardensportbedrijven in Nederland, de FNRS. Wanneer u bij een FNRS manege gaat paardrijden weet u dat dit bedrijf beschikt over een veiligheidscertificaat, gediplomeerde instructeurs, die zelf dagelijks bezig zijn hun kennis en vaardigheden te verfijnen en het welzijn van de dieren staat hier hoog in het vaandel.

Kom gerust langs om eens te kijken of een les mee te maken vanaf de rug van het paard!