Nieuws

26-05-2015

.. een berichtje van Geralde de Hoog & Zalza R ..

Aan alle lieve paardenvrienden van de Reggehoeve,

 

Zoals jullie inmiddels gezien hebben is Zalza verkocht enverhuisd naar zijn nieuwe stal in Zwolle.

 

Zalza is verkocht aan mij, mijn naam is Geralde de Hoog ende trotse eigenaresse van Zalza. De bedoeling is dat we samen weer opstarten in deZ 1- dressuur.

Naast de reguliere sport zouden we ook graag deelnemenaan de wedstrijden van de Aangepaste sport (Para-sport - grade IV) daar ikeen handicap heb aan mijn rechterschouder.

 

De planning is dat we vanaf begin juni bij depara- bondscoach Joyce Heuitink mogen gaan trainen om ons te verbeteren enwie weet ons zelf in het team  te rijden van de parasport.

 

Vooralsnog trainen we nu bij Kristel van Duren/HannekeGerritsen en Albert van Schie, en iedere dag volop genieten van de tijd dat we samen bezigzijn.


Op stal en in het weiland gedraagt Zalza zich heelrelaxed en kan het prima vinden met onze twee andere paarden Zo-liev en Pippa.

 

Zalza is een bijzonder paard!!, voor mij een lotuit de loterij!!

Hij geeft mij iedere dag dat geluksgevoel, en dat is waar wehet toch allemaal voor doen! Zijn we allemaal niet ooit zo begonnen,vanuit onze liefde voor de pony"s - paarden?? en de wens om maar naar demanege te mogen, om daar de rijlessen te volgen! Dus wat wenst een mens zich nog meer!!

 

We houden zeker contact, enik zal jullie  met enige regelmaat dan ook op de hoogte houdenomtrent Zalza en mij.

 

Gerben, Sascha en Marinus nogmaals heel erg  bedanktvoor de goede zorg tijdens ons verblijf bij jullie op stal. Was een super fijne tijd!! Heel veel succes met alles.

 

Voor allemaal veel rijplezier ! en geniet van demomenten dat je op en rond de paarden jullie tijd door mogen brengen, ... diegeluksmomenten neemt niemand je  meer af!!

 

Lieve groet,

 

Zalza en Geralde