Nieuws

20-07-2015

5 FNRS STERREN VOOR REGGEHOEVE HIPPISCH CENTRUM

5 FNRS STERREN VOOR REGGEHOEVE HIPPISCH CENTRUM

Reggehoeve Hippisch Centrum teHellendoorn is door de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra, het FNRS,beoordeeld met een maximale waardering van vijf sterren! Op zondag 19 juli 2015werd deze prachtige prestatie op feestelijke wijze onthuld.

Na afloop van de FNRS dressuurwedstrijd werd afgelopen zondag een gevelbord van het FNR Smet vijf sterren uitgereikt aan Marinus Podt van de Reggehoeve. De heer Henk Berghuis, bestuurslid van het FNRS, bracht daarvoor ook een bezoek aan de stal.

Het bedrijf is opgericht door de familie Podt in 2012. In de afgelopen 2,5 jaar is Reggehoeve Hippisch Centrum uitgegroeid tot een mooi familiebedrijf waar jong& oud zich thuis voelen. Het begon met een pension-, manege &trainingsstal en inmiddels biedt de Reggehoeve ook de mogelijkheid om feestente geven tot 120 personen in ‘Reggehoeve’s koffie- & theehuys’.

Instructrice Sascha Podt: “Wij streven er naar iedere dag tot het uiterste te gaan om kwaliteit te bieden voor onze pensiongasten en ruiters! Dat doen we op allerlei manieren, van de beste kwaliteit voer vaneigen land tot aan een goede ruiteropleiding op maat, waarbij iedere ruiter individueel en op eigen niveau ge´nstrueerd wordt. We beschikken over fijne, correct opgeleide paarden & pony’s voor onze manegeruiters. Ook ruiters met wedstrijdervaring bieden we graag de mogelijkheid om op hoger niveau te lessen, zowel met als zonder eigen paard. Wij vinden het leuk om op deze manier te kunnen werken. Dat er nog steeds nieuwe aanmeldingen binnenstromen en dat we kunnenblijven groeien is de kroon op ons werk.

Graag maken wij gebruik van degelegenheid om bij deze iedereen te bedanken die ons geholpen heeft Reggehoeve Hippisch Centrum te maken tot deze fijne 5 sterren FNRS pension-, manege en trainingsstal!”