Manegepaarden & -pony's

Nina

Nina v.d. Havelterberg is een lieve schetlandmerrie. Ze is geboren op 05 mei 1998 en is 92 cm hoog. Nina heeft bixiewedstrijdjes gelopen. Ze is nu Linde's pony en loopt af en toe gezellig in de lessen mee...


Dolly Puck

Dolly Puck van stal Giessenlanden is een hele mooie, lieve & eigenwijze shetlander. Haar stokmaat  is 1.02m en ze springt als de beste!! Dolly Puck houdt van een grapje met opzadelen, houdt haar dus goed in de gaten.

Sally

Sally is een heel lieve Welsh pony merrie, ze is geboren in 1998. Voor ze bij ons kwam wonen heeft ze op een dressuurstal gestaan en leerde ze daar ook al kinderen rijden... 

Donky

Donky is een leuke & lieve voorwaartse merrie. Haar afstamming is onbekend, we weten wel dat ze geboren is op 1 maart 1999.

Caroline

Caroline v.d. Kerkstraat is een haflinger, ze is geboren op 19 april 2002. Ze heeft meegedaan aan cross- & dressuurwedstrijden voor ze bij ons is gekomen. Caroline is een lieve ondeugende merrie!

Vera

Vera v.d. Kerkstraat is de volle zus van Caroline! Ze delen gezellig samen een stal en hebben altijd veel plezier. Vera is een haflinger merrie geboren op 11 mei 2001.

Maffie

Maffie is een KWPN ruin, z'n echte naam is Masquerade. Hij is geboren op 29 mei 1994, afstamming is Purioso x Lanciano. Maffie heeft wedstrijden gelopen, kent alle Z oefeningen en houdt van springen! 

Rowena

Rowena heeft nog meegedaan met de Nederlandse kampioenschappen Carrouselrijden! Ze heeft in het Z gelopen, nu doet ze vrolijk mee in de gevorderde lessen. Rowena is een NRPS pony (Juravel x Merrie Moscan), geboren op 27 mei 1996..

Lobke

Haar echte naam is Grytsje fan ‘e Goede Ierde. (Tetse 394 x Wicher 334). Geboren op 25 juni 2002, ze is pas op latere leeftijd onder het zadel gekomen en pakt alles nu heel goed op! Een leuk paard voor de gevorderde ruiters. 

Mayke

Een heel vriendelijke merrie, geboren op 04 maart 2004. Mayke Vilona (Heinse 354 x Tjimme) is sinds 2013 bij ons, voor die tijd is ze niet veel gereden, ze pakt het werk goed op!

Izmir

Izmir heeft al heel wat uurtjes gelopen in de sport! In het verleden heeft Izmir op Z niveau gesprongen en heel wat jonge ruitertjes leren rijden.. Zijn afstamming is onbekend bij ons, wel weten we dat Izmir op 16 april 1993 geboren is.

Blacky

Blacky loopt een aantal beginners lesjes per week mee & is altijd super lief en heel braaf.

Lady

Een heel gevoelige & lieve merrie, geboren op 15 mei 1996. Haar stokmaat is 1.41m en ze heeft in het verleden al heel wat wedstrijden gelopen!

Nadia

Nadia is een KWPN merrie, haar afstamming is Jeudi x Sultan. Ze is geboren op 20 april 1995. In haar jongere jaren liep ze dressuurwedstrijden op M niveau, springen vindt ze ook super!